Çevre Ve Yönetim Nasıl Olmalıdır?
Çevre yönetimi hizmetimizle öncelikle; yasal zorunlulukların ötesinde işletmelerde verimlilik esasına dayalı, sürdürülebilir çevre ve sürdürülebilir ekonomik koşullar sağlayabilmek için tüm paydaşlarımızla iş birliği halinde çalışıyoruz. Ancak bu şekilde etkin ve verimli bir çevre yönetimi gerçekleşebileceğine inanıyoruz.
Sunduğumuz hizmetlerimizi sürekli geliştirmek adına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan aldığımız Çevre Danışmanlık Yeterlik Belgesi’nin yanı sıra Türk Standartları Enstitüsü’nden Hizmet Yeterlilik Belgesi’ne, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi, ISO18001:2007 İş Güvenliği Yönetimi sertifikalarına ve WWF’ten (Dünya Doğayı Koruma Vakfı’ndan) aldığımız Yeşil Ofis Belgesi’ne sahibiz. Kendi çalışma şeklimiz ve koşullarımızda oluşturduğumuz bu kaliteyi birlikte çalıştığımız firmalara uygulamaktan da ayrıca mutluluk duyuyoruz.
İşletmelerde Personel İstihdamlı Çevre Yönetim Hizmeti
Çevre konularında geniş yelpazede hizmet verebilen bir firma olarak, aşağıdaki bölümlerde detaylandırdığımız çevre yönetim çalışmalarımızı hizmet verdiğimiz lokasyonlarda çevre mühendisi ve/veya arıtma tesisi operatörü, atık yönetim sistemi sorumlusu; atık alanı sorumlusu, arıtma tesisi operatörü istihdam ederek de geliştirebilmekteyiz. Hizmet verdiğimiz işletmenin ihtiyacına ve koşullarına göre değişen modellerde, işletmedeki tüm çevre süreçlerini bizzat yöneterek ve geliştirerek müşterilerimize, saha ve mevzuat tecrübesi olan personel ile çalışmaları noktasında da maliyet avantajı sağlamaktayız.
İşletmelerde Personel İstihdamlı Çevre Yönetim Hizmeti
Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği Ek-1 ve Ek-2 Listesi’nde yer alan tesislere çevre danışmanlığı hizmetini sunuyoruz; bu danışmanlık hizmetini yönetmelikle belirlenen sınırların altında olmamak üzere, arttırabiliyor ya da Çevre mühendisi (çevre görevlisi) istihdamı modeline çevirerek hizmetimizi daha da geliştirebiliyoruz.
Çevre danışmanlık hizmeti ve proje danışmanlık hizmetleri kapsamında olmayan tesislerde Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) görüşü, çevre izni kapsam dışı/muafiyet yazılarının alınması, entegre çevre bilgi sistemi kayıtlarının yapılması gibi hizmetleri de sunabilmekteyiz.
Çevre Danışmanlık Hizmeti
Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği Ek-1 ve Ek-2 Listesi’nde yer alan tesislere çevre yönetimi hizmetleri ve çevre danışmanlığı ve hizmetini sunuyoruz; bu danışmanlık hizmetini yönetmelikle belirlenen sınırların altında olmamak üzere, arttırabiliyor ya da Çevre mühendisi (çevre görevlisi) istihdamı modeline çevirerek hizmetimizi daha da geliştirebiliyoruz.
Çevre danışmanlık hizmeti kapsamında olmayan tesislerde Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) görüşü, çevre izni kapsam dışı/muafiyet yazılarının alınması, entegre çevre bilgi sistemi kayıtlarının yapılması gibi hizmetleri de sunabilmekteyiz.